Merilniki hitrosti

TruCam II

Laserski merilniki

Podjetje Laser Technology Inc. je vodilni svetovni proizvajalec laserskih merilnikov hitrosti. Glavni izdelki so zasnovani na pulzni-laserski tehnologiji, ki omogoča zanesljivo merjenje tako razdalje kot hitrosti. Poslanstvo podjetja že od samega začetka, da  z inovativnostjo in predanostjo zagotavlja kakovostne izdelke. S predstavitvijo laserskega merilnika hitrosti LTI 20/20 je podjetje ​​leta 2007 doseglo inženirski podvig, ki ga ni storil noben drug proizvajalec laserskih merilnikov – zasnovalo je  laserske naprave za merjenje hitrosti, ki je ponujajo natančnost in zanesljivost, po kateri je LTI znan, ki so cenovno ugodni, tako da si njihovo uporabo lahko privoščijo tudi najmanjši oddelki.

RT4

Doplerski merilniki

Sensys Gatso Group je vodilni svetovni oblikovalec in proizvajalec vrhunske strojne in programske opreme za nadzor, spremljanje in upravljanje prometa. Podjetje, ki je pionir s področja doplerskih merilnikov hitrosti, se neprestano razvija in posodablja in je inovator na področju upravljanja prometa z zagotavljanjem programske opreme in storitev za varnejše in bolj trajnostno okolje. Od leta 1958 se inženirji, znanstveniki in strokovnjaki za fotografijo skupine Sensys Gatso Group prizadevajo ustvariti najbolj izpopolnjene sisteme za nadzor prometa na svetu. Ni naključje, da je bil Sensys Gatso Group izbran za dobavo in namestitev več kot 45.000 sistemov v več kot 60 državah.

TriteCam

Programska oprema TriteCam

TriteCam je programska oprema za obdelavo zapisov, posnetih z doplerskimi in/ali laserskimi merilniki hitrosti v cestnem prometu proizvajalcev, ki jih zastopamo.

 

Osnovni namen je vodenje procesa obdelave od prispetja posameznega zajema z naprave, obdelave zajema s strani operaterja, do pošiljanja ustrezno obdelanega zajema (prekrška) v podatkovno bazo. Gre za voden postopek kompletnega cikla obdelave zajemov v čim enostavnejši ter v največji možni meri samodejni obliki.