TruSpeed

Merilniki hitrosti družine TruSpeed se ponašajo z lahkim, ergonomskim dizajnom, posebej zasnovanim za udobno uporabo v daljšem časovnem obdobju, medtem ko je izjemno trpežna zunanjost narejena iz polikarbonatnega materiala, ki pokriva notranje aluminijasto ohišje, ki ščiti vse notranje komponente naprave. So izjemno preprosti za uporabo, saj ponujajo enostavne menije in imajo le šest gumbov, ki temeljijo na ikonah.

Merilniki TruSpeed izvajajo meritve od 0km/h do 320 km/h na razdaljah do 650 m, različica LR pa na razdaljah do 1200 m.

Kot vse ostale LTI naprave za lasersko merjenje hitrosti zagotavljajo tudi merilniki hitrosti serije TruSpeed ​​natančno usmerjanje, ki operaterjem omogoča učinkovito razlikovanje hitrosti in smeri vožnje merjenega vozila na večpasovnih cestah.

Ekskluzivna programska oprema za preverjanje natančnosti delovanja zagotavlja, da so vse meritve hitrosti pravilne ter zagotavlja neprekosljivo verodostojnost in podporo v sodnih postopkih.

Merilniki TruSpeed ​​s svojimi zmožnostmi hitrega merjenja hitrosti v delčkih sekunde dajejo prednost operaterjem, saj kršitelji praktično nimajo na razpolago nikakršnega reakcijskega časa za upočasnitev vožnje, detektorji, tako radarski kot lidarski, pa so popolnoma neuporabni.

Napredna tehnologija, vrhunska zmogljivost, verodostojnost v sodnih primerih, natančno ciljanje in neprekosljiva točnost so prednosti, ki jih nudi TruSpeed serija.